top of page

Artiesten

Ongelooflijke talenten

De Muzikanten waarmee we samenwerken worden algemeen erkend als de beste en meest ervaren artiesten in de branche. Maar we staan natuurlijk niet stil. We stellen ook nieuwe en opkomende Muzikanten voor aan onze klanten, want we willen ervoor zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de meest populaire muziek uit alle genres. Neem contact op voor meer informatie over de getalenteerde selectie van Muzikanten.

microfoon op het podium

Onze Artiesten

good company.jpg

Good Company

Monique en Peter zingen van Ballades tot disco van 50's tot heden Engels en Nederlandstalig.
Entertainment voor al uw (bedrijfs-) feesten, op braderieën, verzorgingshuizen en in cafe's.
Tevens verzorging van karaoke.

repertoire: 50's tot nu, Engels, Nederlands, Disco, Rock, Reggae, R&R, Country, Jazz en Blues

IMG_4651.JPG

Robert Spruit

Allround Zanger.

Robert heeft sinds 1989 in allerlei bands & orkesten gezongen. In 2016 besluit hij als solo artiest verder te gaan. Door zijn jarenlange ervaring beheerst hij alle genres.

' Kortom Spruit Gevraagd Feest Geslaagd !!!"

repertoire: Engels, Nederlands, Disco, Pop, Reggae en Rock

jeffry muller.jpg

Jeffrey Muller

Jeffrey is door een docent van zijn middelbare school "ontdekt". Jeffrey deed het geluid van de schoolmusicals en zong eigenlijk alle liedjes mee, uiteindelijk heeft Jeffrey daarom een rol gekregen in deze musical . Na de schoolperiode heeft Jeffrey meegedaan aan verschillende lokale talentenjachten en heeft in 2013 meegedaan aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen.

 

repertoire: De Toppers, Django Wagner, Mart Hoogkamer, John West en nog veel meer

52283827_2259667111022232_1266142834008784896_n.jpg

Dennis Winkler

Dennis Winkler, all round zanger (zeer divers repertoire van Elvis Presley, Neil Diamond, Bløf en natuurlijk de Nederlandse kroegen muziek.

repertoire: Engels, Nederlands

IMG_4652.JPG

Angela

Zangeres en tekstschrijver Angela komt oorspronkelijk uit Duitsland en heeft eigenlijk al vanaf jonge leeftijd gezongen:

Op bedrijfsfeesten van haar vader, in een schoolband of op familiefeesten.

In 2010 verscheen haar eerste eigen single ‘En morgen als ik wakker word’ - een cover van de hit van Helene Fischer ‘Und morgen früh küss ich dich wach’ - waarvoor Angela zelf de tekst schreef. Net zoals voor haar andere 5 singles die daarop volgden.

Ook al zijn er sinds 2014 geen nieuwe nummers meer van haar verschenen, Angela heeft zeker niet stil gezeten en schrijft met veel succes songteksten voor andere regionale artiesten.

Maar natuurlijk heeft het live optreden haar voorkeur en heeft zij in de loop van de jaren een aardig repertoire opgebouwd, dat voor elke gelegenheid geschikt is.

Zo zingt zij Nederlandstalig, Engelstalig en natuurlijk ook in haar moedertaal Duits.

Door haar diversiteit en haar enthousiasme weet zij op elk podium er steeds weer een feestje van te maken.

310689172_539845198146323_7079710896877363076_n.jpg

Jacqueline Lemaire

Jacqueline is een jaar of 3 geleden met professioneel zingen en optreden.

Passie voor muziek heeft zij altijd al gehad en karaoke was al jaren haar hobby. Na deelname aan diverse talentenjachten ging het balletje rollen. 

Inmiddels heeft zij een aantal singles op haar naam staan en heeft zij zelfs samenwerking gehad met DJ JimmyD.

Jacqueline heeft een breed (voornamelijk Engelstalig) repertoire, waarbij oldies, lichte Country en ballads niet ontbreken. Zij is dol op de grote namen in de muziekwereld; zoals Elvis, Bryan Adams, John Denver, Bon Jovi, Tina Turner en vele anderen.

Ook de meer moderne nummers schuwt zij niet. 

Jacqueline is inmiddels een bekend gezicht op evenementen zoals de Zuiderparkdagen en seniorenmiddagen. Van café tot restaurant, van bruiloft tot personeelsfeest; Jacqueline is breed inzetbaar!

hqdefault_edited.png

Jennifer van der Zwan

Jennifer van der Zwan is een unieke muzikant die een originele stijl toevoegt aan de evenementen waar zij optreedt. Jennifer van der Zwan kan spelen tijdens allerlei gelegenheden en put uit een gevarieerde verzameling muzikale geluiden en stijlen – elk met een eigen unieke draai.

repertoire:

97153578_2870026956452238_7280050879040847872_n_edited.jpg

Silvester Corazon

Een boeking van Silvester Corazon staat altijd garant voor betrouwbaarheid, professionaliteit en tevredenheid. Of het nu een bruiloft, privé feest, een verjaardag, of iets ertussen betreft – Silvester Corazon is alles wat je nodig hebt voor een geweldige ervaring voor jou en je gasten.

 

repertoire: Nederlands talig

Anja Winter

Anja winter.JPG

Anja Winter is een bijzonder zangeres en heeft het vermogen om zowel levendige en hartverwarmende melodieën op te voeren, als om een speciale gebeurtenis te kunnen begeleiden. Dankzij haar ruime ervaring om voor zowel groot als klein publiek op te treden, heeft Anja Winter het unieke vermogen om elke gebeurtenis een intieme sfeer te geven en er een feestje van te maken.

repertoire: Country, engels, Nederlands, Oldies

299480763_10159578893624473_5744395094653585385_n.jpg

Monique

spontane zangeres zingt eigen nummers, country, Nederlandse cover

repertoire: Nederlands

IMG_4686.JPG

Duo RoYet

Royet is zeer veelzijdig in hun repertoire.

Van de 60er jaren tot nu, van de Nederlandse meezingers tot aan de rock.

Dit duo heeft een hoog entertainment gehalte, en probeer zijn publiek, ieder zijn 10 minuten te geven, dit gaat gepaard met een grap en grol.

Ze zijn inzetbaar op veel locaties, van personeelsfeest tot en met oudere medemens.

Ze hebben speciaal voor onze ouderen medemens een leuke show, waardoor de mensen zich herkennen en heerlijk meezingen en een dansje wagen.

Tevens is dit duo in Europa ook actief oa. Spanje, Duitsland en ook in Hongarije

Zangeres Heleen

IMG_4694.JPG

Heleen is een zangeres die Nederlands talig zingt engels en country . ook zingt zij in een band en komt uit Dordrecht en zingt als een van de eerst bij djhansie met wijkfeestjes. en goede doelen . ook speelt zij dwarsfluit in de band . Zij is ook te boeken voor avond vullend of voor een uur.

Ze zingt bij Different Shades Of Blues - Pride And Joy

IMG_20201214_142404_560.jpg

GERARDO

Is een Singer-songwriter uit Rotterdam met Spaanse roots, Zijn muziek behoort tot de categorie pop en bevat qua geluid invloeden uit verschillende pop-stijlen vanaf de jaren negentig tot nu.

Zijn liedjes bevatten aanstekelijke melodieën en vertellen verhalen over empowerment, over zelfacceptatie en over het vieren van leven.

278e2af923.JPEG

SANDY STRUIJS

Bekend van haar twee hits en van radio 2 radio 3 Edwin evers staat op Rtl Live Radio Rijmond.Twee hitjes Die Teringbrug en Op de Metro

 

De eerste passie is voor muziek. Sandy Struijs is een allround zangeres, met een voorkeur voor de lekkere gouwe ouwe nummers uit de tijd van Connie Francis, Timmy Yuro, Elvis Presley en vele andere nummers uit de fifties en sixties. Maar ook de discostampers zoals Proud Mary, Heaven must be missing an angel en Disco inferno zitten in haar repertoire, met hier en daar een uitstapje naar het Nederlandstalige. Jazz is ook een genre dat haar heel goed ligt. Ook zingt ze nummer van nu o.a Leef

Ik wil zo’n nummer beleven, en met m’n hele ziel en zaligheid over zien te brengen naar het publiek.” 

Van 30/45 minuten tot avondvullend

Screenshot_2020-02-17-2-Toksjoo-Op-Zuid-Startpagina-150x150.png

Joop van der Hor, Roel Pot, Sandy Struijs,dj Hansie

100% Rotterdams. Een klein en knus praat- en muziekprogramma. Of je nou komt luisteren, je verhaal wilt doen of je talent wilt laten zien. Roel en Joop geven samen met hun gasten gezicht aan de pareltjes van Zuid. Van een acteur tot de bakker op de hoek.

Ook zijn deze personen los te boeken, neem gerust contact met ons op.

313201316_5527525570649800_1621027505538385057_n.jpg

Harrie van Amstel

Nederlandse volkszanger bekend van Radio en Tv.

Boek hem voor al uw: Verjaardagen,Bedrijfsfeesten,Evenementen,Bruiloften,Partijen en Festivals.

IMG_6264.JPG

Zingende kerstman 

Hij brengt niet alleen de magie van Kerstmis naar uw evenement, maar ook een melodie in zijn hart. Laat je betoveren door zijn prachtige zangstem 

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
Fotokaart Marvin Lodders.jpg

Marvin Lodders

Marvin is al vanaf zijn jeugd een groot fan van
Koos Alberts. Hij kende in de jaren 80 en 90 al zijn
liedjes.
Omdat hij heel erg genoot van de luisterliedjes
die Benny Neijman maakte, luisterde hij na de
jaren 90, naast de muziek van Koos Alberts, vooral
naar de muziek van Benny Neijman. Marvin houdt
ontzettend van luisterliedjes. Hij zingt zelf ook veel
liedjes in dit genre.

bottom of page